De Grote Geere | by Welcome in

Steden te bezoeken

Middelburg is een stad die leeft. Er wordt gewoond, gewerkt en genoten. Het historische stadscentrum, de diversiteit aan winkels, de horecagelegenheden en de attracties en evenementen maken Middelburg tot een stad die niet alleen zijn inwoners, maar ook de bezoekers blijft boeien en verrassen.

Middelburg heeft voor iedereen wel iets. Zo kan de liefhebber van historische gebouwen er zijn hart ophalen, maar komt ook de shopaholic er volledig aan zijn of haar trekken. Daarnaast zijn er het hele jaar door evenementen voor jong en oud.

Vlissingen daarentegen is juist de stad aan zee. Een unieke bestemming die het stadse karakter combineert met de oneindige mogelijkheden van het strand en het water. U kunt hier ontspannen wandelen over de 2 kilometer lange boulevard. Of lekker een dagje op één van de 6 stranden doorbrengen. De scheepsdynamiek die zich voor de boulevard afspeelt is uniek, de schepen varen op steenworp afstand voorbij! Vanaf een van de vele terrassen op de boulevard kunt u genieten van dit prachtige uitzicht. 
Naast het maritieme aanbod vindt u in de binnenstad monumentale panden die worden afgewisseld met bijzondere hedendaagse architectuur. In de binnenstad kunt u heerlijk een dagje winkelen en genieten van het brede aanbod van restaurants, brasseries en cafés.

Goes is een fijne stad omringd door mooie dorpen, een leuke plek om te wonen of te bezoeken én een plaats waar het goed werken en ondernemen is. Een divers winkelaanbod en een wekelijkse markt biedt shopplezier. Rondom de Markt is een groot scala aan horeca te vinden. Voor een kop koffie, een smaakvolle lunch of een diner om je vingers bij af te likken... voor ieder wat wils.

Middelburg
Goes
Vlissingen